Og de nominerte er…

I kveld har det vært nominasjonsmøte i mitt nye lokallag, Kristiansand Venstre. Det gikk relativt rolig for seg, og den endelige listen ble både god, spennende og ny. Toppkandidatene er et team bestående av både lang erfaring og ny giv. Vil du møte fem av de som skal utgjøre Kristiansand Venstres bystyregruppe etter valget i 2011? Her er de:

1. Dag Vige

Dag sitter i bystyret i Kristiansand nå og har vært politiker i en mannsalder. Jeg har fulgt med Dag siden jeg kom inn i politikken i 1997, og han har alltid vært en nyttig sparringspartner for meg. Dag har en viktig evne som jeg mener gjør at han absolutt kan dra lasset videre som toppkandidat for Kristiansand Venstre. Han evner å ha lang erfaring og mye kunnskap, samtidig som han hele tiden utvikler seg og fornyer argumenter og standpunkter.

2. Solveig Nilsen

Solveig er vestlendingen som har havnet på Sørlandet, og blitt leder i Kristiansand Venstre. Det har hun vært i noen år nå, og har vært en uvurderlig viktig brikke i den veksten og fornyingen som har vært i lokallaget de siste par årene. Solveig har ambisjoner og et enormt engasjement for de som trenger det mest. Det er viktige egenskaper som gjør at hun etter min mening vil være et viktig tilskudd til bystyret i Kristiansand.

3. Cecilie Nissen

Cecilie er er billedkunstner og nestleder i kunstforeningen. Og medlem av Venstre. Det har hun vært siden valget i 2009, og nå er hun klar for å bli Kristiansands viktigste kulturpolitiker. Jeg synes det er utrolig spennende at Cecilie vil være med på laget. Hun er dyktig og representerer noe nytt. Det liker jeg.

 

 

4. Svein Mork Dahl

Svein er nummer fire på listen og har et politisk engasjement for en av Venstres viktigste saker over mange år: Småbedrifter og gründere. Han har allerede markert seg i lokallaget som faglig dyktig og med et engasjement for de som vil skape en arbeidsplass for seg selv og noen til. Svein har også stor kunnskap om og interesse for internasjonale forhold, og bistand spesielt.

 

 

5. Kathrine Næss Hald

Dette er Kristiansand Venstres ungdomskandidat. Kathrine er bare 19 år gammel, men har allerede lang politisk erfaring. Hun har i flere år vært aktiv både lokalt og i fylkeslaget, har et enormt engasjement og stiller alltid opp. Kathrine har verv sentralt i Unge Venstre, og blitt vist tillitt i mange sammenhenger i ungdomsorganisasjonen. Unge Venstre har som god tradisjon å utfordre Venstre på mange områder. Det gjør heldigvis også Kathrine.

Det var de fem første. Fem knallgode kandidater som alle er klar for å gjøre en jobb i bystyret i Kristiansand. Jeg håper de får velgernes tillitt i september 2011. Det skal vi rundt dere bidra til. Gratulerer med nominasjonen og lykke til!

(Alle foto: Eva Kvelland)

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Valg 2011, Venstre

2 responses to “Og de nominerte er…

  1. Solveig Nilsen

    Hyggelige ord, Eva! Og med alle de gode navnene -også videre nedover lista, må vi som vil inn i bystyret virkelig stå på og gjøre oss fortjent tilliten. Spennende tider!

  2. Uavhengig av partitilhørighet vil min stemme i år gå direktet til den kandidaten som birdrar mest i kampen mot fattigdom, og som ønsker bidra til at mennesker med et tvangsmessig og sykelig forhold til rusmidler skal få tilbud om hjelp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s