Kappa mot vinden, Frp?

Jeg lar meg stadig overraske, selv om det sjelden varer så lenge, og virkeligheten raskt henter meg inn igjen. I dag står neppe verden til påske. Frp oppfordrer til å ta upopulære avgjørelser, selv om det kan bety at det ryker noen stemmer. Ja, du hørte riktig! I dagens Fædrelandsvennen sier Frp’s Halvor Hultaas at bystyret ikke har hatt mot til å ta upopulære avgjørelser angående bygging av boliger for bostedsløse, fordi det har kunnet gå ut over stemmesankingen. Hultaas har helt sikkert rett, men han skyter seg selv så kraftig i foten at han vil trø på skår fra glasshuset til langt ut i neste århundre.

Men for all del. Dersom Frp nå har tenkt å begynne å vise politisk lederskap, ta upopulære avgjørelser og risikere velgerflukt – slik de fleste andre partier gjør – ja, så er ingenting bedre enn det. Det hadde vært modig det, Hultaas! Men så var det det med kappa og vinden igjen da…

1 kommentar

Filed under Politisk lederskap

One response to “Kappa mot vinden, Frp?

  1. Ta det helt med ro Eva. Det meste er ved det samme i henhold til dagens BA: «De notoriske Bybane-motstanderne i Frp har snudd. I bystyret i dag gikk de inn for å bygge Bybanen videre, og det så fort som mulig».

    http://www.ba.no/nyheter/politikk/bybanen/article5175097.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s