Siste runde i garderoben

V logo lysegrønn

Partiene har brukt det siste året til å ruste til kamp og mane til krig. Fra ytterste venstre til ytterste høyre bruker fredstiden (…) til å planlegge og forberede seg på to uker med pil og bue, etterfulgt av en kveld med boblevann eller gravøl. Svette kandidater og frustrerte rådgivere kjemper seg gjennom helger med debattrening, retorikkøvelser og kampsanger. Kandidatsamlinger er for noen spennende og givende – for andre nervøst og nødvendig. 

I helgen har Venstre sin siste hovedrunde i garderoben. Heretter er kandidatene uten hverandres fysiske tilstedeværelse, men likevel med et stort støtteapparat rundt seg. Min rolle i valgkampen er ikke som kandidat. Jeg sitter i sentralstyret, så jeg kommer til å leve på den arenaen de neste månedene. Det er kanskje greit for alle… Denne helga er jeg altså igjen i Oslo. Vi har hatt sentralstyremøte og vi har nå landsstyremøte. I tillegg har det altså vært kandidatsamling denne helga, og jeg er overbevist: Venstres kandidater er klar for valgkamp. De er trygge på programmet og de er trygge på seg selv. De er trygge på partiet og de er trygge på hvor de vil ha kontorstol etter 14. september. 

Siste runde i garderoben til Venstre var viktig, nødvendig og bekreftende. Partiet er mer klar til kamp enn noen gang og mer klar enn noen gang til å sørge for at garderobeturen resulterer i at både rødt og mørkeblått må kaste seg over gravølet 14. september.

The sky is the only limit…

Legg igjen en kommentar

Filed under Valg 2009

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s